HOffice.

 

Hjemmekontor vs. hjemmekontor: Hvordan revolusjonerer HOffice fjernarbeid?

Å jobbe hjemmefra har blitt normen for mange av oss de siste årene – men har du aldri følt deg lenket til skrivebordet til tross for denne tilsynelatende friheten? Har du ikke drømt om å kunne jobbe hvor du vil? I så fall er HOffice noe for deg. Takket være oss kan du enkelt kombinere hjemmekontor med hjemmekontor – når du vil.

 

Jobber du hjemmefra? Få mest mulig ut av det!

Fjernarbeid er en del av hverdagen for stadig flere ansatte. Men utnytter vi denne muligheten på best mulig måte? Hvis du ikke liker å reise til verdens ende, men det begynner å plage deg å jobbe hjemmefra, har vi den perfekte løsningen for deg. En løsning som kombinerer gleden ved å jobbe hjemmefra, men uten lange reiser og omveltninger i livet.

HOffice – våre komfortable kontorer og kapselleiligheter

HOffice er moderne, modulbaserte, nøkkelferdige containere som er skreddersydd for ulike behov og livsstiler. Du kan velge mellom tre tilgjengelige alternativer – hvert med sin egen private og komfortable arbeidsplass – men vi tilbyr også skreddersydd design. På denne måten kan du jobbe der du vil – hyttene er modulbaserte og kan enkelt flyttes.

 

HOffice – en komfortabel arbeidsplass … selv i hagen din

Er du ikke helt fornøyd med å jobbe hjemmefra, men vil ikke dra? Kan du ikke konsentrere deg når du jobber hjemmefra? Velg mellom ferdige konfigurasjoner eller bestill et skreddersydd design, og det nye kontoret ditt kan til og med stå i hagen foran huset ditt – som din private, dedikerte arbeidsplass.

 

Enten du jobber hjemmefra, er frilanser eller gründer, har HOffice noe for deg. Jobb på dine egne premisser, på ditt favorittkontor som du kan ta med deg hvor som helst. Hjemmekontor, arbeidsstasjon? Med HOffice trenger du ikke lenger å velge.

Hoffice Logotyp biały
Flaga Polska
POLAND / Wrocław
Flaga Wielka Brytania
UK / London

tel: +47 472 96 954
email: biuro@hoffice.pl

Flaga Norwegia
NORWAY / Tromsø

tel: +47 472 96 954
email: kontakt@hoffice.no