HOffice.

 

HOffice – Drømmekontoret er nærmere enn du tror

I fjernarbeidets tidsalder, der hjemmene våre blir til kontorer, er det stadig flere som ser etter måter å optimalisere arbeidsplassen sin på. HOffice, som tilbyr eksklusive kontorer og kapselleiligheter, er i ferd med å bli den ideelle løsningen for dem som ønsker å kombinere hjemmets komfort med kontorets profesjonalitet.

 

Hvordan ser det ut i praksis?

HOffice lar deg gjøre ditt daglige kontorarbeid rett fra din vakre hage. Det er modulbasert og enkelt å flytte, så du bestemmer selv hva slags utsikt du vil ha utenfor vinduet. Jobber du i hagen det meste av året, eller ved sjøen om sommeren, i form av en arbeidsstasjon? Du bestemmer.

 

Kontor og lekerom

Men det er ikke alt. HOffice fungerer også som et lekerom. Du kan når som helst forvandle vinduspersiennen til en prosjektskjerm og slappe av med yndlingsdataspillet eller se den filmen du lenge har hatt lyst til å se. Trenger du et eget rom der du kan koble av fra hverdagen – enten du jobber eller trenger en stund for deg selv? Velg et moderne containerkontor.

 

Stille!

Trenger du et sted der du kan studere i fred, tenke eller lese? Blir du forstyrret av støyen fra de andre husstandsmedlemmene i arbeidshverdagen? Eller er det omvendt – forstyrrer du andre? HOffice har avanserte løsninger for støyreduksjon, slik at ingenting forstyrrer deg og kontoret ditt blir en kilde til gode ideer.

Hvordan hjelper HOffice deg med å oppnå balanse mellom jobb og privatliv? Først og fremst gir HOffice deg muligheten til å skille arbeidslivet fra privatlivet. Legg til muligheten til å jobbe hvor som helst i verden og skape det kontoret du drømmer om, uansett størrelse – så får du en løsning med mange muligheter. Kontakt oss, så lager vi et skreddersydd HOffice som passer dine behov.

Hoffice Logotyp biały
Flaga Polska
POLAND / Wrocław
Flaga Wielka Brytania
UK / London

tel: +47 472 96 954
email: biuro@hoffice.pl

Flaga Norwegia
NORWAY / Tromsø

tel: +47 472 96 954
email: kontakt@hoffice.no